Anoniem betalen dankzij deze handige credit cards

Gaat u liever niet met veel geld op zak op vakantie? Of houdt u er niet van om überhaupt met cash rond te lopen? Dankzij de digitalisering komt dit steeds minder voor. Het is gebruikelijker om met de pinpas of credit card te betalen. Die staan natuurlijk op uw eigen naam en dat zorgt ervoor dat er een risico aan verbonden is. Zeker als u op reis gaat dan weet u maar nooit wat er kan gebeuren. Wist u dat er tegenwoordig ook een prepaid mastercard is? Dit is een anonieme credit card waar u eenvoudig geld op kunt zetten. Deze kaart kunt u overal in de wereld gebruiken, zowel thuis om online mee te shoppen als ook tijdens uw reis in bijvoorbeeld het verre Oosten.

Vergelijk deze aanbieders eens met elkaar

Er zijn diverse aanbieders van deze prepaid credit card en die kunt u op de volgende website met elkaar vergelijken: http://creditcards-vergelijken.com. U zult zien dat er 6 verschillende aanbieders in Nederland te vinden zijn dus het gaat vast even duren voordat u een geschikte aanbieder hebt gevonden. U vindt in deze tabel tevens de voordelen per bederijf, de kosten van een enkele kaart en de tarieven van het opladen.

Houdt u rekening met de oplaadkosten!

Bij de ene aanbieder is het opladen gratis en bij de ander staat u een klein percentage af aan de aanbieder. Op http://www.prepaid-mastercard.nl kunt u in een oogopslag zien welke het beste bij u past. Creditcard vergelijken? Dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt vervolgens naar de website toegaan om de kaart aan te vragen, daar zult u wel uw adres moeten opgeven zodat de kaart per post naar u kan worden opgestuurd. Gemiddeld duurt een aanvraag niet langer dan 10 dagen. En u hoeft hierbij niet eens een bankrekening op te geven!