Inrichten van jouw studentenhuis

De studies beginnen weer en misschien ben jij deze zomer wel het huis uit gegaan, om van jouw studententijd te genieten. Vaak zit je in een kleine ruimte en is het moeilijk om het naar wens in te richten. Deze verhuurmakelaar uit Utrecht geeft tips hoe jij jouw huis leuk kan inrichten.

Ruimte

Kijk goed naar jouw ruimte en bedenk of teken alle mogelijke situaties van het indelen van jouw meubels. Dit zal tot mooie creatieve idee├źn leiden, kijk pas later naar het budget.
Er zijn heel veel opties waar je aan zou kunnen denken, multifunctionele meubels, stapelen van kasten. Probeer ook zeker in hoogtes te denken, vaak is er plek op kasten wat goed gebruikt kan worden om spullen te bergen.

Meubels

Wanneer je meubels gaat uitzoeken mag er best een kleurtje inzitten, hierbij moet je goed kijken naar accenten die je verder in de inrichting gebruikt. Wanneer je veel verschillende kleuren gebruikt wordt het erg druk en zal het minder rust geven. Kies ook voor zwevende meubels die aan de wand vast zitten, zo kun je de vloer zien wat het oog ruimte geeft en hou je de boel ook nog schoon.

Kleuren

Lichte kleuren brengen ruimte in een huis, kies dus voor lichte kleuren op muren, plafond en de vloer. Dit zijn grote oppervlaktes wat echt wat met jouw kamer kunnen doen!
Donkere kleuren gebruik je alleen in jouw interieur, zoals eerder beschreven.

Ruim alles netjes op

Studenten zijn niet de meest opgeruimde mensen, maar zorg er voor dat jouw kamer wel schoon blijft. Gooi jouw kleding niet op de grond, dit gaat alleen maar voor ergernissen leiden. Want jouw kamer wordt hier echt daadwerkelijk kleiner door.

Wij van Principle Vastgoed wensen alle studenten een goed onderkomen!